У Львові вибухнув газ у багатоповерхівці, є поранені

У Львові ввечері 13 грудня стався вибух побутового газу в багатоповерховому житловому будинку. Квартири отримали значні руйнування, мінімум три людини госпіталізовані, повідомляє ZAXID.NET з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій.

“У м. Львів на вул. Замарстинівська, 28, стався вибух попередньо побутового газу у квартирі на другому поверсі триповерхового житлового будинку з подальшим загорянням”, – йдеться в повідомленні.

У Донецькій області чоловік убив та спалив подружжя заради наживи

Прибулі рятувальники загасили пожежу, на це у них пішла година. На місці також працювали медики, газова служба і поліція. Три людини потрапили в лікарню з опіками різних ступенів; одна людина знаходиться у важкому стані, двоє – в середньому. Квартири на другому та третьому поверсі в місці, де стався вибух, отримали серйозні пошкодження. Попередньо, причиною вибуху стала несправна газова колонка. Перший заступник мера Львова підтвердив цю інформацію та пообіцяв, що будинок негайно обстежують, а мешканців на час ремонту розселять.

 

Нагадаємо, раніше вибух газу стався в Миколаївській області. Там вибухнув побутовий газ у п’ятиповерхівці. Частина будинку була зруйнована, серед мешканців опинилися загиблі та постраждалі.

Коментарі