У Маріуполі застрелився військовий-контрактник

У Маріуполі вранці 3 січня виявили тіло військовослужбовця контрактної служби Збройних сил України, який загинув від пострілу в голову. Загиблий — уродженець смт Нововасилівка в Запорізькій області. За фактом загибелі військового розпочато слідство, повідомляє Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил.

Відомо, що вранці 3 січня в розташуванні однієї з військових частин було виявлено тіло військового — ним виявився механік-водій медичного пункту першого механізованого батальйону, який служив за контрактом. Встановлено, що військовий вистрілив собі в голову із закріпленої за ним зброї. Причини, які спонукали його на такий вчинок, поки що невідомі.

На Донбасі під час обстрілу загинув молодший сержант

Прокуратура відкрила кримінальне провадження згідно зі ст. 115-1 Кримінального кодексу України. Також розглядаються інші версії події — умисне вбивство, доведення до самогубства та порушення правил поводження зі зброєю.

 

 

Нагадаємо, раніше в Донецькій області наклав на себе руки військовослужбовець Збройних сил України родом із Запоріжжя, який служив за контрактом. 28 грудня його виявили застреленим в розташуванні військової частини.

Коментарі