У Мінкульті створили цифрову карту подій до Дня Незалежності

Щоб упорядкувати заходи, які запланували провести до 30-річчя Дня Незалежності, Міністерство культури й інформаційної політики створило цифрову карту подій. Про це повідомляє пресслужба Мінкульту.

“Для того, щоб структурувати той масштаб заходів, які будуть проводитися до 30-річчя незалежності, МКІП була створена цифрова карта подій. Адже щоб з кількох сотень заходів, які ми будемо реалізовувати з ОДА, вибрати собі кілька до вподоби – треба справді мати витримку. Саме карта подій і спрощує цю задачу, збираючи інформацію про кожного з них в одному місці “, – сказав міністр культури й інформполітики Олександр Ткаченко.

На Цифровій карті подій в інтерактивному форматі буде відображатися місце, час і дата подій, з розгорнутою інформацією про саму подію.

Карта також містить зручний функціонал пошуку по локації та даті, а також посилання на соціальні мережі та інші зовнішні ресурси.

Нагадаємо, раніше Newsroom розповідав, хто виступить на концерті до Дня Незалежності України. Для глядачів готують грандіозний концерт на НСК “Олімпійський”. У ньому візьмуть участь зірки, артисти опери та балету, а також симфонічний оркестр.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі