У поліції запропонували жорстко карати за зневагу до правоохоронців

В українській патрульній поліції запропонували Верховній Раді України змінити КУпАП (Кодекс України Про адміністративні правопорушення) таким чином, щоб прописати серйозну відповідальність за публічну  зневагу до поліцейського.

Харків’янин вдарив поліцейського по голові: чоловікові вручили підозру

Як заявив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, повідомляється в Telegram патрульної поліції України, депутати повинні негайно повернутися до розгляду законопроєкту 5050-1. Він має на меті посилення КУпАП та додає до Кодексу відповідальність за публічну зневагу до поліцейського.

У Харківській області чоловік побив та забризкав перцевим газом поліцейських

Він зазначив, що досі це питання стоїть дуже критично, поряд з необхідністю перегляду Закону України “Про Державний бюджет”, в якому варто було б прописати збільшення грошового забезпечення поліцейських.

Нагадаємо, раніше в Харкові побили та пограбували співробітника поліції. За інформацією силовиків, 24-річний поліцейський сектору патрульної поліції в аеропорту “Харків” повертався вночі додому, коли невідомий напав на нього, кілька разів ударив у голову, після чого зняв з плеча барсетку та витягнув з кишені смартфон.

 

Коментарі