У РФ не можуть сформувати нові підрозділи через брак бажаючих іти на війну – розвідка

У нижньогородській області РФ фактично зірвано формування танкового батальйону, яке розпочали ще на початку липня. З необхідних 160 осіб контракт на проходження служби підписали лише близько 30. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони.

Рашисти дають хабарі, щоб їх імена прибрали з бойових наказів – розвідка

Для більшої вмотивованості керівництво нижньогородської області обіцяє виплачувати з 1 вересня щомісячну фінансову допомогу у розмірі 10 тис. рублів сім’ям “добровольців-контрактників”, у яких діти навчаються у 10-11 класах середніх загальноосвітніх шкіл. Втім, це не спричинило значного притоку бажаючих відправитись на війну.

“У Білгороді зґвалтували трьох дівчаток”: окупант розповів про поповнення у російських військах

Загалом у РФ створили нову мобілізаційну систему. Вона передбачає проведення мобілізаційних заходів за територіальним принципом, коли у кожній регіональній одиниці формуються підрозділи, які фінансуються за рахунок місцевого бюджету. В зону особливої уваги “рекрутерів” потрапляють, в першу чергу, представники “малих народів” та найбідніше населення. Згідно соціальних досліджень, саме ці категорії мають найбільший “протестний потенціал” через погіршення соціально-економічної ситуації.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі