У Рівному невакцинована вихователька затіяла бійку в дитячому садку

У Рівному вихователька дитячого садка, яку відсторонили від роботи через відсутність вакцинації, влаштувала на роботі бійку, вимагаючи відновити її на роботі, повідомляють Факти ICTV.

Директор закладу стверджує, що вихователька, яка увірвалася в будівлю в супроводі трьох чоловіків, побила її та ще двох педагогів – до синців. Конфлікт змогла зупинити поліція.

“Виклик робили вихователі та директор садочка. За їхніми словами, відсторонена працівниця пошкодила майно садочка, створювала конфлікт, штовхалася та смикала за одяг, вдарила одну з працівниць кулаком в обличчя», – повідомила речник патрульної поліції Рівненської області Наталія Китюк.

У МОЗ розповіли, чи закриють для невакцинованих продуктові магазини

Співробітники заявили, що поведінка співробітниці їх шокувала. Вона виявилася єдиною невакцинованою в колективі і її попереджали про відсторонення. Однак вона навіть не захотіла брати ПЛР-тест або довідку. У поліції за підсумком відкрили відразу чотири кримінальні провадження. Винуватиця інциденту, своєю чергою, вирішила йти до суду. Спілкуватися з журналістами вона навідріз відмовилася.

Нагадаємо, в Харківській області оприлюднили статистику відсторонених від роботи через відмову щепитися від COVID-19. Більшість з них – викладачі та співробітники вищих навчальних закладів. Про це заявив глава Департаменту охорони здоров’я Максим Хаустов.

Коментарі