У штаб-квартирі окупантів в Херсоньскій області знайшли російську “військову форму” на дітей

У ході стабілізаційних заходів в деокупованій частині Херсонської області співробітники СБУ знайшли ще одну штаб-квартиру рашистів у селі Новоолександрівка. Приміщення сільської ради окупанти використовували як базу для проведення “референдуму”. Як повідомили у пресслужбі СБУ, серед агітаційних матеріалів правоохоронці виявили велику партію дитячого одягу у мілітаристичному стилі.

Росіяни, тікаючи від ЗСУ в Херсонській області, покинули цілі арсенали своєї зброї (Фото)

Ці речі один в один копіювали одяг російських загарбників і були призначені для місцевих жителів як заохочення прийти і проголосувати на фейковому “велевиявленні”. Також українців намагалися підкупити безкоштовними продуктами харчування.

Втім, коли ворог побачив, що місцеві жителі уникають участі у псевдореферендумі, вони вдалися до погроз та махінацій. Так, схиливши декількох колаборантів до співпраці, вони дали їм по два озброєних військовослужбовця рф і почали “обхід” кожного будинку. Якщо люди не відкривали двері, окупанти все одно враховували всіх прописаних за адресою як голоси “за”.

СБУ уже задокументувала ці злочини і отримала списки, установчі дані та всю необхідну інформацію на кожного колаборанта.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі