У Запоріжжі жорстоко побили дівчаток у школі – поліція відкрила справу

Запоріжжя відзначилося кричущим випадком шкільного булінгу та побиття. У Шевченськівському районі постраждали три неповнолітні дівчинки – інші школярки побили їх на стадіоні місцевої школи №12 (школа знаходиться біля т.зв. Зеленого Яру, одного з найбільш кримінальних районів Запоріжжя – прим. ред.). Про це повідомляє запорізький новинний сайт “Забор”.

Хоча саме побиття сталося ще 22 Листопада, відео опублікували в мережі тільки 6 грудня. Причина донезмоги банальна – одна з дівчат цілувалася з чужим хлопцем, а під роздачу потрапили й винуватиця “урочистості”, і її подруги. Відзначається, що нападники били дівчаток понад 10 хвилин. У постраждалих – значні побої, проблеми з нирками, переломи носа. У однієї з дівчаток перестав бачити око. Крім того, дівчина, яка верховодила нападниками, вимагала у побитих дві тисячі гривень на карту і погрожувала зв’язками в поліції. Зараз запорізькі пабліки повідомляють, що побитих намагаються залякувати, а справу – зам’яти. У коментарях користувачі всіляко висловлюють своє обурення інцидентом.

У ресторані в центрі Харкова сталася масова бійка: постраждали чоловік і жінка (Відео)

У пресслужбі поліції Запорізької області пізніше прокоментували інцидент. За словами копів, потерпілі – це дівчата 2005, 2007 і 2008 року народження. Щоправда, в поліції стверджують, що вони отримали тільки легкі тілесні ушкодження. Причетних до побиття четверо – це дівчата віку 15 і 16 років. Хоча на відео також були зафіксовані якісь молоді люди (в тому числі ймовірно, “винуватець урочистості”, той самий чужий хлопець), в поліції нічого не заявили про їх причетність. Копи додали, що відомості про злочин внесли до ЄРДР ще 23 листопада, після звернення батьків потерпілих, але після публікації відеосюжету справу перекваліфікували на ст.296 (Хуліганство) ККУ, і додатково відкрили справу за ст. 189 (Вимагання).

Нагадаємо, раніше в Харкові Дзержинський районний суд виніс вирок чоловікові, який побив співробітника паркувального сервісу. Фігурант повністю визнав свою провину. Тепер йому доведеться заплатити 17 тисяч гривень штрафу.

Коментарі