У житлових будинках Херсона ліфти піднімають людей тільки за гроші

У Херсоні користування ліфтом в житлових будинках – платне. Люди змушені здавати гроші та дуже засмучені щодо цього. Про це повідомляє ТСН.

Жителі будинків повинні придбати спеціальні чіпи, які дозволяють піднятися на ліфті. Одна поїздка коштує 75 копійок. До цього в користуванні були звичайні картки, і тоді вартість однієї поїздки становила 50 копійок. Жителі міста обурені цінами і такими станом справ.

Але платні поїздки – це далеко не найболючіше питання для городян. Жителі міста акцентують свою увагу на тому, що підприємство “Херсонліфт” намагається зібрати якомога більше грошей, але коли відбуваються поломки підйомників, платити за ремонт доводиться їм самим.

“Дитячу коляску перевернуло, як в пральній машині”: в харківській висотці ліфт пролетів п’ять поверхів (Відео)

Не так давно ліфт зупинили на ремонт в сусідньому під’їзді на тій же вулиці. Жителі зібрали кошти, провели ремонт, а ліфт так і не поїхав. З’ясувалося, що голова ОСББ “забула” подати в “Херсонліфт” акт про ремонт. Люди почали штурмувати телефонними дзвінками підприємство. Через деякий час питання вирішили.

Перейти на роботу ліфтів без карток можна. Як варіант, можна оплачувати послуги підприємства через ОСББ або організації, що обслуговує будинок. Це буде фіксована щомісячна сума, яка увійде в квартплату. Який варіант вибрати – повинні вирішити жителі конкретного будинку.

В “Херсонліфт” кажуть, що платний проїзд – вимушений захід, щоб зберегти ліфтове господарство.

Нагадаємо, раніше в Харкові ліфт у висотці пролетів кілька поверхів. Першими про подію в багатоповерхівці повідомили очевидці в соціальних мережах.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі