В результаті протестів у Києві чотири людини опинилися в лікарні — поліція

В результаті сутичок між поліцією і протестувальниками в Києві під Верховною Радою 25 січня чотири людини досі залишаються в лікарнях — це троє правоохоронців і жінка, повідомляє поліція Києва.

У Дніпрі чоловік спробував пограбувати кафе, але його побили (Відео)

“В однієї жінки, яка перебувала в натовпі мітингувальників, діагностовано перелом передпліччя та трьох ребер. Також у медичних закладах перебувають троє правоохоронців”, — йдеться у повідомленні.

У поліції повідомили, що всього в зіткненнях під Радою постраждали 18 поліцейських. У них закриті переломи, забиття та хімічні опіки. Також до лікарень звернулися за медичною допомогою троє учасників протестів.

У Києві біля будівлі СБУ сталася перестрілка

25 січня під Верховною Радою відбулися сутички між правоохоронцями та учасниками акції протесту “SaveФОП”. Протестувальники прорвали поліцейську огорожу та намагалися штурмувати Раду. Поліція у відповідь застосувала сльозогінний газ, кийки, і спробувала відтіснити протестувальників і захопити сцену, яку вони встановили. Депутати Ради успішно втекли з будівлі парламенту через підземні переходи.

Нагадаємо, раніше п’ятий президент України та народний депутат від “Європейської солідарності” Петро Порошенко допустив курйозну обмовку. Казус стався під час погоджувального засідання у Верховній Раді.

Коментарі