В Україні одна область перейшла в “помаранчеву” зону

Дніпропетровська область перейшла з “жовтої” у “помаранчеву” зону карантину. Відповідне рішення прийняли на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомила пресслужба Дніпропетровської обласної ради.

“Протягом останньої доби маємо 456 нових хворих. Найбільша кількість нових хворих – в Дніпрі, Кривому Розі та Кам’янському. Також у Дніпропетровській області фіксується зростання динаміки рівня госпіталізацій. Цей показник не повинен перевищувати 50%, зараз він становить 63,5%”, – сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

У Харкові перший ЗВО перейшов на дистанційне навчання

У “помаранчевій” зоні застосовуються обмеження “жовтого” рівня.

Нагадаємо, раніше в Харківській області та в усіх інших регіонах України з 23 вересня ввели “жовтий” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Таке рішення прийняли на засіданні Держкомісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі