В Україну з російського полону повернулись захисники “Азовсталі” (Фото)

Україна та росія провели обмін полоненими. 21 вересня було звільнено бійців “Азова”, які боронили Маріуполь та до останнього відбивалися на заводі “Азовсталь”.

Намагався влаштуватися до полку “Азов”: СБУ затримала російського агента (Фото)

Наразі з неофіційних джерел відомо, що обмін відбувся у Чернігівській області. У мережі вже розповсюджують фото звільнених. На світлинах – заступник командира полку “Азов” Святослав Паламар (“Калина”) та командир полку “Азов” Денис Прокопенко (“Редіс”), начальник патрульної поліції Маріуполя Михайло Вершинін, парамедик Катерина Поліщук (“Пташка”) та старший сержант 36-ї бригади Михайло Діанов.

Як повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак, із російського полону вдалося звільнити 215 військових. З них 108 – бійці “Азова”.

Стало відомо, що в рамках чергового обміну російській стороні видали нардепа та одного з лідерів “Опозиційної платформи – За життя” Віктора Медведчука.

В той же час російські пабліки повідомляють, що в обмінний фонд увійшли військові, які опинилися в українському полоні під час деокупації Харківщини. За деякими припущенніми це можуть бути так звані “кадирівці”, яких російська сторона намагається вивільнити з полону якнайшвидше.

Коментарі