В Умані поліцейський намагався з’їсти 500 доларів хабаря

Правоохоронці затримали поліцейського, який вимагав 2000 доларів за повернення вилученого у заявника автомобіля Audi А6. Про це в четвер, 17 червня, повідомили в пресслужбі Черкаської облпрокуратури.

“15 червня близько 16:00 старший дізнавач СД Уманського РУП ГУ НП у Черкаській області, перебуваючи поруч з Уманським РУП ГУНП у Черкаській області під час зустрічі із заявником, отримав від нього частину неправомірної вигоди в розмірі $500, після чого був затриманий. З метою уникнення кримінальної відповідальності та знищення доказів затриманий намагався з’їсти отримані гроші”, – говорять обвинувачі.

Зараз вирішується питання про повідомлення поліцейському про підозру за статтею 368 “одержання службовою особою неправомірної вигоди” КК України. Санкція статті передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше головний держінспектор податкової служби України в Харківській області вимагав від підприємця $10 тисяч. За ці гроші фігурант обіцяв бізнесменові зареєструвати його довірену особу в аукціоні.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі