Вбивство патрульного в Луганській області: у злочині підозрюють колегу

Трагедія сталася в місті Рубіжне. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Луганській області.

На території колишнього ліцею, яке орендує поліція, виявили тіло 24-річного патрульного Олександра Фахруддінова. На тілі загиблого виявили сліди бійки та вогнепальне поранення. Крім того, пропала табельна зброя. У місті ввели план”Сирена”.

 

Через кілька годин за підозрою в умисному вбивстві затримали колегу загиблого поліцейського. У пресслужбі Луганської обласної прокуратури розповіли, що між чоловіками була особиста неприязнь. Провадження відкрили за ст. 115 (“умисне вбивство”) КК України. Наразі правоохоронці розв’язують питання про обрання запобіжного заходу щодо підозрюваного.

Вбивство поліцейського в Чернігові: всіх підозрюваних відправили під варту

Раніше в Харкові батька та сина звинувачували в канібалізмі. Жертвою чоловіків став інспектор патрульної служби, який не пройшов переатестацію, був звільнений та почав випивати. Як з’ясувалося, в ході спільного застілля старший з фігурантів вбив жертву ударом ножа, а після став відрізати від тіла шматки плоті. За даними огляду експертами, у трупа були відсутні ділянки м’яких тканин на грудній клітці, черевній порожнині, спині, стегні та гомілки, а також частина внутрішніх органів. Краї ран були рівними, а кілька невеликих надрізів на гомілки навіть були оброблені зеленкою. Частини плоті вони заморозили, а печінку навіть встигли з’їсти. Судовий процес триває.

Коментарі