Загибель нардепа Полякова: у поліції залишилося тільки дві версії

Поліція продовжує розслідувати резонансну загибель народного депутата Антона Полякова, який на початку жовтня трагічно загинув у Києві. На цей час у правоохоронців залишилося тільки дві версії того, що сталося.

Глава Головного управління Національної поліції в Києві Іван Виговський в інтерв’ю виданню “РБК-Україна” нагадав, що в крові Полякова знайшли наркотики — метадон, який і послужив причиною загибелі депутата. Варіанту, додав він, всього два — або наркотики поляків прийняв сам, або йому “допомогли” їх прийняти.

Крім того, все ще проводиться близько 20 експертиз у справі. Поліція опитала все ближнє коло спілкування нардепа, а також покроково відновила весь його шлях в той день, коли він загинув.

Готувалися до весілля: Анна Скороход розповіла про стосунки з Поляковим

“Ми минулого тижня проводили з ними (близькими Полякова – ред.) спільну зустріч та пропрацювали певні напрямки. Що стосується телефону Полякова, то після завершення слідства ми все розповімо, зараз це може нашкодити слідству” — розповів Виговський.

Нагадаємо, 8 жовтня стало відомо, що вночі в Києві раптово помер нардеп Антон Поляков. Спочатку його смерть пояснювали серцевою недостатністю, потім результати експертизи показали, що в крові нардепа був “наркотик для жебраків” — метадон. До того ж нардеп трохи випив, що і дало кумулятивний ефект та зупинило йому серце.

Коментарі