Заколов та замотав у килим: у Дніпрі військовий загинув від рук товариша по чарці

У Новомосковську Дніпровської області поліцейські затримали зловмисника, який вбив 48-річного військовослужбовця Збройних сил України та намагався приховати сліди злочину. Про це повідомляє пресслужба обласної поліції.

Вночі з 11 на 12 грудня в орендованій квартирі між загиблим і 32-річним зловмисником стався конфлікт. В ході сварки молодший сперечальник у якості останнього аргументу пред’явив ніж. Військовослужбовець отримав численні ножові поранення та загинув на місці. Щоб приховати злочин, вбивця загорнув тіло товариша в килим і вивіз його на узбіччя дороги за містом.

У Львівській області чоловік вбив вагітну дружину на очах у 10-річної дочки

13 грудня поліція отримала повідомлення про те, що на узбіччі дороги біля СМТ Губиниха виявлено тіло невідомого. В ході слідчих заходів встановили особу загиблого – ним виявився 48-річний військовослужбовець однієї з частин ЗСУ. Вже 15 грудня поліцейські змогли вийти на вбивцю і затримали його. Чоловікові пред’явлено звинувачення за ст. 115-1 (вбивство) КК України. Справу веде Військова прокуратура.

 

 

Нагадаємо, моторошний злочин стався в Київській області – там чоловік та жінка вбили, розчленували та спалили 23-річну мешканку Закарпатської області, а також вкрали її дворічного сина. Дитині, втім, пощастило – її віддали родичам загиблої.

Коментарі