“Заснув і не прокинувся”: російське командування приховує причини загибелі мобілізованих

Російське командування приховує причини загибелі “мобіків” перед новою хвилею мобілізації, щоб запобігти бунтам в армії. Про це свідчить нове перехоплення СБУ.

Сибірячка розповідає мобілізованому чоловікові, якого відправили воювати на Донецькому напрямку, про те, що мобілізовані повертаються додому у цинкових домовинах. І найбільше дивує родичів офіційна причина загибелі.

“Уже толпы мобилизованных домой обратно приезжают. В цинке. У нас в Сибири уже вообще до хр*на, чуть ли не каждый день пишут. Пишут, что самое интересное: “Уснул и не проснулся”… Не то, чтобы там где-то на учениях, либо где-то там в боевых действиях… “Уснул и не проснулся”. Вот, недавно, случай был. А он был там, на передке…”, – бідкається росіянка.

Чоловік вважає очевидним, що таким чином командування намагається мінімізувати суспільну паніку перед новою хвилею мобілізації, яку в Росії планують провести в грудні.

“Сейчас скажи, что все там умрут, и х*й кто пойдёт больше”, – пояснює він дружині.

Мовляв, “новобранці” і так деморалізовані. Частина з них калічать себе і навіть не доїжджають до війни.

Ділиться власним досвідом перебування у наметовому містечку для мобілізованих у Новосибірську: “Там один, короче, себе вены вскрыл, второго порезали, третий от синьки сдох…”.

“Всі лазівки шукають, щоб звалити звідси”: окупант розповів про небажання росіян воювати та ідіотів у командуванні

А з тих окупантів, хто таки доїхав на війну в Україні, загинули вже понад 90 тисяч. Тож росіянам, які хочуть повернутися додому не в цинковій труні, нагадуємо про “гарячу лінію” +380936886888. Зателефонувавши за цими номерами, можна отримати детальну інструкцію, як максимально безпечно здатися в полон.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі