ЗСУ відбили штурм біля Лисичанська – голова ОВА

Росіяни тиснуть майже із кожного захопленого ними населеного пункту на Луганщині. Протягом 21 липня ними завдано 2 ракетних та 2 авіаудари, здійснені 5 артобстрілів та ще 2 – із застосуванням мінометів. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Росіяни відбирають документи у мобілізованих з Донецької та Луганської областей

За його словам, постійним вогневим впливом ворог хоче посунути українських бійців із укріплень і водночас психологічно тисне на місцеве населення. Почастішали авіаційні удари по селах, розташованих на самій адмінмежі Луганщини та Донеччини. Подекуди окупантам вдається наблизитися до позицій ЗСУ настільки, щоб була змога застосувати танковий резерв. Як от поблизу Верхньокам’янки. Біля цього населеного пункту регіону постійно точаться бої – росіяни намагаються вийти на адмінмежу нашої області.

Вчора ЗСУ вдалося зупинити атаку ворога з території Лисичанського нафтопереробного заводу – ворог зазнав втрат та відійшов.

Бойцы «Кракена» показали, как уничтожают россиян в одной из самых горячих точек (Видео)

Росіяни кидають у бій всі резерви, йдуть у розвідку боєм, не жаліють безпілотників. За минулу добу зі ствольної та реактивної артилерії обстріляно майже кожне село та місто, куди вороже озброєння може наразі дістати.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі