У Харкові побили волонтера, який намагався врятувати кинуту на вулиці вівчарку

Інцидент стався вчора на ХТЗ. На гарячу лінію “Служби порятунку тварин” надійшов виклик про те, що в районі кола автобусів біля станції метро “Тракторний завод” прив’язали до дерева і залишили алабая. За словами місцевих жителів, собака перебувала там тривалий час, без намордника та кидалася на перехожих, а господар так і не з’явився. Про це повідомили в співтоваристві “Порятунок тварин Харків” на Facebook.

У Харкові копи затримали чоловіка, який відібрав гітару у вуличного музиканта

Приїхавши на місце, рятувальник почав розбиратися в ситуації. Він спробував зняти собаку з прив’язі за допомогою петлі, після чого на місці з’явився невідомий чоловік. Він почав неадекватно поводитися, відібрав собаку, повалив волонтера на землю та побив його. На запитання, хто він, чоловік відповів, що господар собаки, після чого втік разом з алабаєм у невідомому напрямку. Потерпілий волонтер викликав на місце поліцію і написав заяву.

Харків’янка, у якої забрали собаку через знущання, завела нових вихованців

Нагадаємо, раніше у вагоні харківського метро машиніст побив пасажира з пляшкою пива. Поїзд в цей момент стояв, на підлозі була розлита рідина. Ніхто з інших пасажирів до бійки не втрутився. Керівництво метрополітену відсторонило машиніста від роботи та призначило перевірку.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі