Хлопця, який викрав жіночу сумочку в “Галактиці”, засудили до громадських робіт

Дзержинський районний суд Харкова ухвалив вирок уродженцю сусіднього регіону, який обікрав дівчину в нічному клубі. Фігурант повністю визнав свою провину та попросив розглядати справу за спрощеним порядком. Про це стало відомо із Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові вночі обікрали супермаркет електроніки

За даними слідства, інцидент стався вночі 13 вересня у “Галактиці”. Уродженець Луганської області зазначив, що біля барної стійки лежить жіноча сумочка і вирішив привласнити її. Здобиччю зловмисника стали мобільний телефон Хіаомі Redmi 7А, Power bank та інші речі. У ході розгляду хлопець визнав провину. За скоєну вперше крадіжку його засудили до 80-ї години громадських робіт. Сумочку та речі з неї повернули студентці.

Нагадаємо, раніше у Харкові засудили липового комунальника, який грабував жінок. Чоловік представився співробітником ЖЕКу і пробрався до однієї з квартир у Харкові. Після цього зловмисник зв’язав господиню, замкнув її у ванній, а з собою забрав цінності та кредитну картку. Потім він повторив “подвиг” – проникнув у квартиру, яку орендувала громадянка Індії, представившись знайомим господаря. Погрожуючи ножем, зловмисник забрав гроші та цінності. Суд засудив його до 7,5 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі