Вибори мера Харкова: член партії “Шарія” подав документи до виборчої комісії

Володимир Плетньов 23 вересня подав пакет документів у харківський виборчком для участі у виборах мера Харкова. Про це сьогодні кореспонденту Newsroom повідомила голова Харківської територіальної виборчої комісії Олена Матвієнко.

“Сьогодні вранці Володимир Плетньов від політичної партії “Шарія” подав документи в територіальну виборчу комісію для участі у виборах мера Харкова. Зараз наші фахівці перевіряють їх. Для цього у нас є п’ять днів “- розповіла Олена Матвієнко.

Активіст, який звинуватив Кернеса в тортурах, вирішив балотуватися в мери

Раніше Володимир Плетньов працював в Київському районному суді та вів справи, пов’язані з Харківською міською радою. 15 років тому він судив чиновника Геннадія Бакаляра, якого спіймали на хабарі у 38,5 тисяч гривень, а тодішній голова облради Василь Салигін звинувачував Плетньова у винесенні незаконних рішень. Потім Плетньов перейшов в апеляційний суд. Там його ім’я було пов’язане з гучними розглядами: в серпні 2018 року його керував колегією, яка відпустила з-під варти винуватця смертельного ДТП Тиграна Енгибаряна.

Кандидати на пост мера Харкова за місяць витратили на рекламу в Facebook і Instagram більше 20 тисяч доларів – громадські спостерігачі

У листопаді 2018 року Володимира Плетньов пішов у відставку. Колишній суддя завів відеоблог в мережі YouTube і зайнявся адвокатською діяльністю, вступив до партії “Шарія”. Плетньов відомий підтримкою українофобських заяв нардепа Михайла Добкіна: у січня 2018 він відзначився коментарем під його постом, де назвав “брудом” та “сміттям” полковника УНР і засновника ОУН Євгена Коновальця, в честь якого була названа вулиця в Києві.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі