Стрілянина на стоянці: помічнику харківського нардепа загрожує до трьох років за ґратами

Харківські правоохоронці перекваліфікували справу про стрілянину на стоянці з легких на середні тілесні ушкодження. Тепер помічнику нардепа від “Слуги народу” загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років. Про це повідомили в пресслужбі “главку”.

Стрілянина в центрі Харкова: чоловіка поранили пострілом в обличчя

Нагадаємо, конфлікт стався в червні нинішнього року на території нового житлового комплексу по вулиці Новоолександрівській, 54А. Двоє чоловіків посварилися біля станції зарядки електрокарів, після чого один з них відкрив вогонь з травматичної зброї. Пізніше з’ясувалося, що стрілянину почав Дмитро Ніконов – засновник і власник компанії AutoEnterprise, помічник народного депутата від партії “Слуга народу” Олександра Куницького.

Силовики відкрили кримінальне провадження за статтею 125 КК України (“легкі тілесні ушкодження”), проте в ході розслідування посилили кваліфікацію. Тепер Никонову загрожує до трьох років обмеження або позбавлення волі за статтею 122 КК України (“умисне нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості”).

У Харкові фірму помічника нардепа від “Слуги народу” оштрафували на 350 тисяч

Нагадаємо, раніше ексспівробітника правоохоронного ЗВО звинуватили в хуліганстві із застосуванням зброї. Інцидент стався 30 березня 2019 року поблизу торгово-розважального центру на вулиці Сумській. Інспектор Харківського національного університету внутрішніх справ побився з 36-річним чоловіком, а потім дістав травматичний пістолет і п’ять разів вистрілив в опонента. Потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження. Зараз фігурант вже не працює в ЗВО, а справу передали в суд.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі