Десятирічна дитина поїхала від бабусі погуляти в Харків – поліція

Вчора в Харкові правоохоронці розшукали десятирічного хлопчика, який раніше зник у Чугуївському районі. Про зникнення дитини повідомила його бабуся. Про це заявили на сторінці “Поліція Зміївщіні” в Facebook.

У Харківській області розшукали школярку, яка на два дні пішла з дому

До правоохоронців звернулася жителька села Таранівка та розповіла про зникнення онука. До пошуків дитини підключилися співробітники місцевого райвідділу. Менше ніж через годину з’ясувалося, що дитина перебуває в Харківській обласній дитячій клінічній лікарні №1.

Хлопчик зізнався, що приїхав на електричці до Харкова, щоб погуляти. Родичам він нічого не повідомляв. Однак під час прогулянки неповнолітнього зупинили поліцейські. Дитина не назвала їм свої особисті дані, тому маленького втікача доставили в лікарню. Під час своєї “подорожі” хлопчик не постраждав.

Після сварки з батьком ніч провела на вулиці: поліцейські Харкова розшукали 14-річну втікачку

Нагадаємо, раніше в місті Мерефа Харківської області дворічна дівчинка без нагляду дорослих гуляла шкільним майданчиком. Її помітила директор навчального закладу та звернулася до правоохоронців. Приїхавши, правоохоронці звернули увагу, що дитина в одній футболці. Вони заспокоїли дівчинку та привезли в райвідділ. Маму вдалося знайти через годину. Виявилося, що маленька мандрівниця скористалася моментом, поки жінка спала. Дочка встигла вийти у двір, відкрити хвіртку та піти гуляти по вулиці.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі