В Одесі в більярдній розстріляли кримінального авторитета

В Одесі в одному з міських більярдних клубів сталося нахабне замовне вбивство — одного з відвідувачів розстріляли прямо в залі. Передбачається, що 65-річний загиблий належав до кримінального середовища, повідомляє ГУ Нацполіції в Одеській області.

У Хмельницькому засудили коханців, які застрелили жінку та задушили її доньку

Відзначається, що вночі з 28 на 29 грудня адміністрація закладу повідомила в поліцію про стрілянину в приміщенні більярдної. Прибулі правоохоронці виявили одну людину без ознак життя і ще одного 51-річного відвідувача клубу – пораненого. Стрілка вдалося затримати майже відразу.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Видання “Елітексперт” з посиланням на місцеві джерела повідомляє, що перестрілка сталася в клубі “Арена” в Аркадії. Убитий — Назір Алієв, кримінальний авторитет з оточення “злодія в законі” Надіра Саліфова (Лоту Гулі), якого минулого року вбили в Туреччині. Вбивство Алієва — продовження переділу сфер впливу в кримінальному середовищі. Особа другої людини, яка отримала поранення, невідома, як і невідомо, чи був він також членом кримінальних кіл, як і Алієв.

Пограбували та викинули: у лісі під Києвом знайшли труп головлікаря з Рівненщини

Нагадаємо, раніше співробітники Служби безпеки України нейтралізувала міжнародну банду, яка займалася наркобізнесом та викрадала людей в Донецькій області

Коментарі