У Харківській міськраді змінили трьох директорів департаментів

Сергій Дульфан більше не очолює Департамент інфраструктури Харківської міської ради. Про це повідомили в “Харківському антикорупційному центрі” посилаючись на дані аналітичної системи YouControl.

З початку війни не з’являвся у місті: у Харкові звільнили віце-мера

Наприкінці серпня директором Департаменту інфраструктури призначили Івана Кузнецова, який до цього очолював Департамент з питань забезпечення життєдіяльності міста.

За даними ХАЦ, після початку повномасштабного вторгнення рф на територію України колишній очільник департаменту Сергій Дульфан опинився на тимчасово окупованих територіях Харківської області.

Замість Кузнецова керівником Департаменту з питань забезпечення життєдіяльності міста став Сергій Бречка. Останній рік він був заступником Кузнецова, а до цього працював у Юридичному департаменті.

Нещодавно в юридичному департаменті також змінився директор. Замість колишнього судді Ігоря Бровченко, керівником стала Юлія Лябах. До роботи у міськраді вона працювала помічницею судді у Дзержинському райсуді міста Харкова.

Скандал з російським громадянством: у СБУ підтвердили, що заступник голови Харківської облради має паспорт РФ

Щодо директора Департаменту земельних відносин Сергія Колесника, який оскандалився “мажорною” відпусткою у Франції, то на сайті міськради було повідомлення про його звільнення. Однак, в системі Youcontrol поки що немає інформації ні щодо його звільнення, ні щодо призначення нового керівника.

У ХАЦ зазначили, що директором комунальної установи “Офіс реформ Харкова” досі числиться депутат облради Павло Столбовий, який, за даними правоохоронців, виїхав в росію. Тимчасово виконуючим обов’язки директора “Офісу реформ” з 23 лютого є Максим Геков.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі