Колишнього заступника секретаря РНБО підозрюють у державній зраді

Державне бюро розслідувань оголосило підозру колишньому заступнику секретаря Ради нацбезпеки й оборони Володимиру Сівковичу та трьом співробітникам фсб рф. Їм інкримінують розвідувально-підривну діяльність проти нашої країни. Про це повідомили у ДБР.

Телепродюсер та жінка, яку шукала СБУ: стали відомі прізвища двох високопоставлених колаборантів

За даними слідства, фсб створила злочинну організацію для роботи проти України. До її складу залучили ексзаступника секретаря РНБО Володимира Сівковича та колишнього начальника СБУ в Криму Олега Кулініча. Їхню діяльність курували співробітники російської спецслужби Ігор Чумаков, Олександр Чуліндін, Марина Тєрєнтьєва.

Для прикриття фігуранти створили у Москві “політичний офіс”. Але насправді організація збирала інформацію, що становила державну таємницю України.

Примушував вивісити триколор та працювати в окупованій сільраді: на Харківщині колаборанту оголосили підозру

Сівковичу оголосили підозру за статтями 111 (“державна зрада”) та 255 (“участь у злочинній організації”) КК України. Російським фсбшникам інкримінують злочин, передбачений статтею 114 (“шпигунство”) КК України.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показать все посты

Комментарии