Львів, Луцьк, Дніпро та Караматорськ: куди влучили ракети росіян під час нічного обстрілу

Вночі РФ завдала чергового масованого ракетного удару по областях, містах та селах України. Як повідомив заступник керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба, внаслідок ракетного удару по центру Луцька загинуло троє працівників підприємства, ще троє – поранені. Триває ліквідація наслідків, людям надається уся необхідна допомога.

Вночі РФ запустила по Україні 28 крилатих ракет

У Львові ракета прилетіла у двір дитячого садка, уламки впали на житлові багатоповерхівки. Постраждали люди, пошкоджені будинки довкола. У двох селах біля Львова пошкоджені 10 будинків та транспортні засоби. Попередньо відомо про 10 потерпілих.

В Івано-Франківській області уламки ракети впали на приватний будинок в Коломийському районі, пошкоджені також дві господарські споруди поруч.

У Дніпрі внаслідок “прильотів” поранення отримали дві людини – працівники підприємтсва. Також пошкоджений спортивний комплекс, де щодня займаються діти.

У Черкаській області під прицілом було місто Сміла. Серед уражених об’єктів – територія медзакладу. Пошкоджені також мережі водо- і теплопостачання. Частина міста наразі без води.

В одному з сіл Запорізького району ракета влучила у стадіон гімназії, пошкоджено будівлю навчального закладу, житлові будинки, будівлю дитсадку.

У Краматорську Донецької області є влучання у продуктовий склад. Загинула людина, ще одна – отримала поранення.

Усі постраждалі люди отримують допомогу. На місці в областях працюють начальники ОВА, місцева влада, перебувають усі необхідні служби.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии