Охоронець поліклініки в Києві, де було закрите укриття, має ознаки алкогольного сп’яніння

Охоронця полікліники у Деснянському районі Києва, де під час ракетної атаки росіян було закрите укриття, доставили до поліції для з’ясування обставин. Як повідомила речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець у коментарі “Українській правді“, чоловік мав візуальні ознаки алкогольного сп’яніння.

Зараз його повезли на освідування.

“Діям чоловіка буде надана правова оцінка, але спершу з’ясовуємо відповідальність з боку саме службових осіб цього медзакладу”, – зазначила представниця прокуратури.

Нічний обстріл Києва: загинули дві жінки та дівчинка, які намагалися потрапити у закрите бомбосховище (Фото, відео)

Вона також закликала, зокрема, представників влади “не призначати винних заздалегідь, а дочекатися результатів об’єктивного розслідування”.

“Маніпулятивні заяви не сприяють проведенню розслідування та лише підбурюють суспільство. Це службовий злочин, і відповідальність за нього нестимуть саме службові особи”, − підсумувала Надія Максимець.

За словами мешканців сусідніх будинків, це не перший подібний випадок. За останній місяць охоронець укриття розпивав алкоголь на робочому місці та не відкривав двері. Люди намагалися до нього достукатися протягом 15-20 хвилин.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии