Поліція встановила, що ТРЦ у Києві підпалив 7-річний хлопчик

Київські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом пожежі у парку розваг торговельно-розважального комплексу “Космополіт” у Солом’янському районі столиці. Кримінальне провадження розпочато за фактом умисного знищення або пошкодження майна.

Як повідомили у відділі комунікації полції Києва, інформація про пожежу у ігровій кімнаті ТРЦ надійшло до поліції ввечері 13 січня. На місці працювали наряди поліції, ДСНС та медики. Відвідувачів торгового центру вчасно евакуювали, серйозних травм та ушкоджень громадяни не отримали.

Облив бензином і підпалив п’ятьох підлітків: начальник слідчого управління поліції Харківщини опублікував відео

Надалі, під час проведення огляду місця події та опрацювання відео з камер внутрішнього спостереження, поліцейські у співпраці зі службою безпеки ТРЦ встановили, що пожежа виникла внаслідок умисного підпалу, який здійснив 7-річний хлопчик – відвідувач парку розваг.

Батьків разом із дитиною запросили до Солом’янського управління поліції для дачі показів. За вказаним фактом слідчі розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження майна.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии