Рятувальники показали наслідки нічної атаки “шахедів” на Київ (Фото)

Вибухи та займання внаслідок падіння уламків збитих дронів росіян сталися у Соломʼянському, Святошинському та Голосіївському районах столиці. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС у Києві.

У Солом’янському районі у дворі житлового будинку виникло загоряння автомобіля. Також на відкритій території загорілася трава на площі 1 га. Пожежі ліквідували. Крім цього, пошкоджено резервуар об’ємом 5 т, з стався виток дизельного пального (без загоряння). На стоянці пошкоджено 15 вантажних та 5 легкових автомобілів. Проводилося відкачування палива та обвалування.

У Святошинському районі зафіксовано падіння уламків на житловий будинок (без загоряння). Пошкоджено фасад будівлі та вікна. Уламками пошкоджено 5 автомобілів, що були припарковані біля будинку.

Також уламки пошкодили газову трубу високого тиску з послідуючим горінням газового факела. Газ перекрили, пожежу ліквідовали. У поруч розташованому житловому будинку у двох під’їздах з 1 по 13 поверхи пошкоджено віконні блоки та 6 автомобілів, що були припарковані неподалік.

У Голосіївському районі: сталося падіння уламків на відкритій місцевості з подальшим їх горінням та горінням сміття на площі 10 кв. м. Пожежу ліквідували.

За попередніми даними, загалом постраждало 4 людини, з яких 1 особа була госпіталізована. Інформація щодо потерпілих уточнюється.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии