У Києві чоловік три доби тримав у квартирі співмешканку і катував паяльником

Через ревнощі 30-річний киянин три доби тримав жінку у квартирі та бив її. Крім цього, лікарі виявили на тілі потерпілої опіки від застосування паяльника. Слідчі повідомили фігуранту про підозру та нині він перебуває під вартою. Йому загрожує до десяти років за ґратами.

Вчора на спецлінію “102” надійшло повідомлення від медиків, про те, що до лікарні доставлена 30-річна жінка з множинними травмами по всьому тілу. В такому стані медики її виявили у квартирі на вулиці Кубанської України. На місце події прибула слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції, оперативники столичного главку та територіального підрозділу.

Toyota Yaris: економний хетчбек для міста

Як повідомили у відділі комунікації поліції Києва, медики, окрім побоїв, виявили на тілі жінки численні опіки. Правоохоронці встановили, що 32-річний співмешканець на ґрунті ревнощів до знайомого протягом трьох діб бив потерпілу та застосував до неї паяльник. Після скоєного зловмисник одразу поїхав шукати собі адвоката.

Слідчі затримали підозрюваного. З місця події поліцейські вилучили численні речові докази, а саме речі потерпілої та предмети, які можуть вказувати на причетність киянина до скоєння цього злочину. Наразі потерпіла перебуває у лікарні.

Чоловіку оголосили підозру розпочатого за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України: умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии