У Києві російська ракета влучила в багатововерхівку: є загибла та багато поранених (Відео)

Зранку росіяни здійснили масовану ракетну атаку на столицю. Одна з ракет влучила у багатоповерховий житловий будинок в Соломʼянському районі, сталася пожежа та сильне задимлення.

Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, рятувальники деблокували з будинку 17 людей, на вулицю вивели 117 мешканців. Одна постраждала, жінка похилого віку, померла в кареті “швидкої”. 27 постраждалих госпіталізовані. За даними столичної поліції, серед поранених є дитина.

Як проінформував начальник КМВА Сергій Попко, внаслідок ракетної атаки в Солом’янському районі сталося загоряння двох багатоповерхових житлових будинків. У Деснянському районі попередньо є загоряння супермаркету. У Печерському районі уламки впали на дахи багатоповерхівок та приватний будинок. В Оболонському р-ні є загоряння житлового будинку, падіння решток на територію нежитлової забудови та складських приміщень. У Подільському р-ні сталося загорання на території ринку, пошкоджено газову трубу.

Усі екстрені служби працюють по викликах. Інформація щодо постраждалих уточнюється. Через ракетний удар в деяких районах міста є проблеми з електропостачанням та водопостачанням.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии