Знищення та руйнування: Війська РФ перетворили частину Бахмута на Алеппо, – Маляр

За даними заступниці міністра оборони України Ганни Маляр, російські війська здійснюють концентрацію своїх військ, включаючи приватну армію «Вагнера», в частині міста Бахмут. Ворог використовує тактику повного знищення, руйнації будівель та позицій.

Про це Ганна Маляр розповіла в ефірі національного телемарафону.

За словами Маляр, загарбники перетворили частину районів міста на Алеппо — сирійське місто, яке було масштабно зруйноване внаслідок бомбардувань.

Авіаудар російських злочинців по Оріхову: поранений місцевий житель (Фото, Відео)

Зараз у Бахмуті не вщухають бойові дії, у яких ворог застосовує серйозну артилерію та авіацію. Маляр наголосила, що українські військові активно обороняють місто, щоб не допустити противника на глибину території України.

“Ворог концентрує не лише свої регулярні війська, там перебуває приватна армія «Вагнера», яка великою мірою вже знищена збройними силами України. Ворог не полишає своєї мети – взяти Бахмут. На сьогодні там точаться запеклі бої. Там серйозна використовується артилерія і авіація з боку ворога. Частину районів міста ворог перетворив на Алеппо. Вони використовують тактику повного знищення, руйнації будівель, позицій”, – розповіла заступниця міністра оборони України.

Комментарии