Подарунки на річницю стосунків: чим порадувати другу половинку

Ви вже обвели число в календарі червоним кружечком, коли почалися ваші стосунки? Якщо так, то ви скоріше всього належите до категорії людей які святкують річницю стосунків. А яке свято без подарунків?

Тому пропонуємо добре підготуватися й організувати романтичний сюрприз другій половинці. Вечеря при свічках, спідня білизна, спільна подорож, враження від bodo https://www.bodo.ua/podarki/godovshchina-otnosheniy/ — сьогодні будемо обирати подарунки на річницю стосунків.

Сюрпризи на річницю дівчині

Дівчата — дуже романтичні створіння. І тоді, коли ваша пара святкуватиме день єднання, вона буде чекати такого ж презенту. Розуміємо, як вам не хочеться бути банальними й організувати щось особливе своїй обраниці. Тому ми підготували кілька цікавих ідей, які вона обов’язково оцінить:

  • SPA в темряві для двох — сеанс відпочинку, під час якого розслабитеся та відпочинете. Масаж із використанням ефірних олій зніме напругу в м’язах та стрес. Завдяки процедурі, де єдиним джерелом світла буде кілька свічок, ваші тактильні відчуття загостряться, а ви обоє отримаєте більше задоволення.
  • Тур на виноробню та дегустація медових вин — цікава екскурсія, під час якої дізнаєтеся особливості виробництва смачного напою різних сортів. Дізнайтеся багато цікавого про створення медового вина, продегустуйте найкращі смаки та проведіть приємно час у компанії один одного.
  • Ювелірні прикраси. Кожна леді зрадіє новій підвісці з камінчиками, браслету або сережкам. А от із обручкою поспішати не рекомендуємо — даруйте її в тому випадку, коли готові вийти на новий рівень стосунків, або ж якщо впевнені, що кохана правильно вас зрозуміє.

Нагадуємо, що варто подумати обов’язково про квіти — вони будуть прекрасним доповненням до основного сюрпризу і подарують чудовий настрій.

Подарунок на річницю для хлопця

Сюрпризу заслуговує хлопець також. Не обов’язково його романтизувати й робити в рожевих чи червоних кольорах. Головне — це ваша увага й бажання зробити приємний жест. Ним стане:

  • Прогулянка на конях. Під час такого дозвілля отримаєте нові навички та досвід. Крім того, спілкування з конями подарує вам приємний настрій, зніме напругу та стрес. У вас будуть ще одні гарні спільні спогади у скарбничці вражень.
  • Квитки на концерт улюбленої групи або гру команди. Дивитися футбольний матч чи виступ по телевізорі — це квіточки. Справжній адреналін та незабутні емоції він отримає на стадіоні, коли вживу спостерігатиме кожну передачу м’яча та удар по ньому. А вам пропонуємо розділити з ним ці емоції.
  • Предмети для хобі. Якщо святкуєте річницю, то певно вже багато знаєте про особисті вподобання вашої половинки. Тому обирайте презент, спираючись на них: рюкзак для подорожей, майстер-клас, намет, набір інструментів тощо.

Обираючи подарунок хлопцю та дівчині, рекомендуємо вам відвідати інтернет-магазин вражень bodo. Тут знайдете презент на будь-який смак: подорожі, екстрим, романтика, спорт тощо.

Рекомендуємо вам святкувати навіть незначні дати, але які мають важливе місце у ваші парі. Це допоможе вам зблизитися й ще більше приділяти уваги один одного. Бажаємо вам любові!

Теги:

Комментарии