“Сімейний наркобізнес”: на Харківщині правоохоронці викрили та затримали трьох осіб (Фото)

За процесуального керівництва Лозівської окружної прокуратури Харківської області троє осіб отримали підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою продажу та самому продажу наркотичних засобів, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, 59-річний мешканець Лозової вирішив заробляти на життя незаконним способом, торгуючи канабісом. До цієї протиправної діяльності чоловік також залучив свою співмешканку та її сина.

Придбавши канабіс в особи, чиє ім’я наразі залишається невідомим, зловмисники розфасували наркотик у невеликі згортки та продавали його наркозалежним. Зустрічаючись з покупцями, вони особисто передавали товар та отримували гроші.

ДБР затримало на Закарпатті «сімейну» групу, що торгувала зброєю та наркотиками (Фото)

Під час обшуків у місці проживання підозрюваних правоохоронці виявили канабіс, спеціальне обладнання, пляшки з наркотичною речовиною та інші докази протиправної діяльності.

Зараз розглядається питання щодо обрання запобіжних заходів для підозрюваних.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Лозівського РВП ГУНП в Харківській області за оперативною підтримкою Управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Харківській області.

Комментарии