У Харкові взяли під варту двох зловмисників, які ледве не вбили 38-річного чоловіка

Правоохоронці Харківської області затримали двох зловмисників, які 13 жовтня в Харкові на вулиці Бакуліна напали на 38-річного чоловіка. Зловмисники завдали потерпілому більше ніж 10 ударів руками та ногами, внаслідок чого він отримав серйозні травми.

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури Харкова двом чоловікам повідомлено про підозру у закінченому замаху на вбивство, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

За даними слідства, підозрювані, двоє безробітних чоловіків 41 та 30 років, напали на потерпілого без видимої причини. Вони завдали йому численні удари руками та ногами по голові, тулубу та кінцівкам. Їхні дії були помічені свідками, проте зловмисники встигли втекти з місця злочину.

Потерпілий був доставлений до лікарні, де йому надали медичну допомогу. Він перебуває на лікуванні.

На Харківщині правоохоронці вручили підозру в педофілії 83-річному керівнику гуртка

1 листопада 2023 року правоохоронці провели понад 30 санкціонованих обшуків на території Харківської та Полтавської областей, в ході яких вилучено речові докази.

Слідчим суддею Дзержинського районного суду Харкова задоволено клопотання сторони обвинувачення: обом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Досудове розслідування проводять слідчі ХРУП №3 ГУНП в Харківській області.

Ймовірно, що йдеться про нападників, які скоїли побиття сина ексмера Харкова Володимира Шумілкіна, колишнього депутата Харківської райради Олексія Шумілкіна. Нагадаємо, потерпілого непритомним знайшли на вулиці Бакуліна. Зі слів заявника, потерпілого побили два невідомих чоловіки, які після скоєного втекли в бік парку Горького.

Комментарии