Захисникам Харківщини передали лазнево-пральні комплекси, «швидку» та технічні засоби (Фото)

Благодійний фонд «Даруй Добро» передав захисникам Харківщини лазнево-пральні комплекси, карету швидкої допомоги, автомобіль-рефрижератор, павербанки, ноутбуки, смартфони, пристрої швидкої зарядки, дрони та тепловізори.

Ця допомога надійшла завдяки співпраці благодійного фонду з Харківською обласною військовою адміністрацією.

Начальник ХОВА Олег Синєгубов наголосив, що системна підтримка українських захисників є одним із головних напрямків роботи обласної військової адміністрації.

«Разом із волонтерами та благодійними організаціями постійно працюємо над забезпеченням харківських військовослужбовців усім необхідним. Кожна автівка, кожен тепловізор або дрон мають велике значення на фронті, це запорука збереження життя захисників. Об’єднуємо зусилля задля нашої Перемоги», – сказав Олег Синєгубов.

Харків’янину загрожує до семи років за ґратами за вирощування конопель

Координатор проєктів благодійного фонду «Даруй Добро» Анатолій Русецький розповів, що фонд входить до складу хабу, який працює з початку війни. За допомогою хабу вже передано на потреби ЗСУ близько 150 автівок різного типу і класу, також проведено ремонт понад 230 автотранспортних засобів.

«Спільно з Харківською ОВА робота хабу не припиняється ні на день, продовжуємо допомагати нашим захисникам», – зазначив Анатолій Русецький.

Комментарии