БЕБ у Києві викрило та припинило діяльність мережі незаконних АЗС (Фото, Відео)

Бюро економічної безпеки України викрило та припинило діяльність мережі незаконних автозаправних станцій у Києві.

Як повідомили у пресслужбі Бюро, групу осіб, які організували незаконну діяльність з виготовлення пального з нафтопродуктів невідомого походження, без відповідних дозвільних документів, викрили детективи Головного підрозділу детективів БЕБ за оперативного супроводу співробітників Департаменту внутрішньої безпеки та захисту працівників.

Бензин та дизель продавали через мережу підконтрольних автозаправних станцій у Києві. Під час обшуків на території столичних АЗС детективи БЕБ вилучили 22 тони рідини з характерним запахом пального. Також було демонтовано обладнання автозаправних станцій.

БЕБ зупинило діяльність підпільного онлайн-казино в Ужгороді (Фото)

Орієнтовна вартість вилучених нафтопродуктів складає близько 1 млн грн, вартість вилученого обладнання — понад 4 млн грн.

Наразі здійснюються необхідні слідчі дії, встановлюється повне коло осіб, причетних до злочину та інші нелегальні АЗС. Досудове розслідування за ч.ч. 1, 2 ст. 204 КК України здійснюють детективи Головного підрозділу детективів БЕБ за оперативного супроводу співробітників Департаменту внутрішньої безпеки та захисту працівників БЕБ.

Комментарии