Голова ХОВА Синєгубов задекларував майже мільйон гривень зарплати за рік

Очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов за 2022 рік заробив 929 тисяч гивень. Про це стало відомо з його декларації за 13 червня цього року, опублікованої на сайті Єдиного держреєстру декларацій. Доступ до документа відкрили 10 грудня.

Відомо, що Олег Синєгубов одружений на Анні Журавльовій, разом з якою виховує двох синів. Жінка має у Харкові квартиру площею 156,5 кв. м, два місця для паркування, нежитлове приміщення площею 233,2 кв. м, дві земельні ділянки у Харкові та дві – у Черкаській Лозовій, є співлвасницею ще однієї квартири та має право безоплатного користування квартирою родички. Сам Олег Синєгубов володіє квартирою у Харкові площею 202,5 кв. м.

Сеcтра нардепа та колишня голова осередку забороненої партії “Наші”: що відомо про новопризначену заступницю Синєгубова

За основним місцем роботи, яким є Харківський медуніверситет, дружина Синєгубова заробила 308,6 тисяч гривень за рік. Також мала виплату у розмірі 10 320 гривень від управління соцзахисту Шевченківського району Харкова. За даними сайта ХНМУ, Анна Журавльова працює доцентом на кафедрі загальної практики – cімейної медицини та внутрішніх хвороб.

За даними декларації, готівкою Олег Синєгубов тримав у 2022 році 135 тис. доларів та 330 тис. гривень, його дружина — 255 тис. доларів та 315 тис. гривень. Анна Журавльова у 2022 році мала сім рахунків у банку, Олег Синєгубов — 13 рахунків.

У 2022 році губернатор не декларував автомобілі свої чи дружини. Нового майна, згідно декларації, подружжя також не набуло.

Президент Володимир Зеленський призначив Олега Синєгубова на посаду керівника Харківської обладміністрації 25 грудня 2021 року, до цього він очолював Полтавську ОДА.

Зазначимо, що 10 грудня Національне агентство з питань запобігання корупції виконало вимоги прийнятого Верховною Радою України Закону № 3384-ІХ та відкрило публічний доступ до Єдиного держреєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии