Голова однієї з окупованих громад здала окупантам персональні дані школярів – Синєгубов

Очільник Харківської обласної військової адміністрації розповів про черговий факт співпраці місцевих чиновників з російськими окупантами. Про це повідомляє “Суспільне Харків” з посиланням на Олега Синєгубова.

Закликав підтримати російське вторгнення: суд виніс вирок колаборанту

“Очільник окремої територіальної громади абсолютно погодилась на співпрацю з Російською Федерацією і продала всі учнівські бази до їх вже “міністерства” для того, щоб після завершення навчальних закладів нібито видавати якісь інші, іншого зразка, дипломи окупаційного режиму”, – розповів керівник області.

Він також нагадав, що такі документи не визнає жодна цивілізована країна світу. Втім, Синєгубов не став уточнювати, голова якої саме громади вирішила співпрацювати з рашистами.

Зеленський призначив нового керівника СБУ на Харківщині: що про нього відомо

Нагадаємо, в Харківській обласній раді досі працює Богдан Мальований. У заступника голови облради Тетяни Єгорової-Луценко ще до війни знайшли російський паспорт. У СБУ повідомили, що він не пройшов необхідну спецперевірку. Раніше голова облради стверджувала, що у силовиків не було жодних претензій до Мальованого.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показать все посты

Комментарии