Масштабна пожежа в Харківській області: через обстріл РФ у Вовчанську зайнялися гаражі і крамниця (Фото)

Учора, 28 листопада, близько 18:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що сталася у центральній частині міста Вовчанськ Чугуївського району. Як повідомили у пресслужбі облуправління ДСНС, пожежа була спричинена черговим ворожим обстрілом.

До місця події були направлені вогнеборці 47-ї пожежно-рятувальної частини. По прибуттю було встановлено, що снаряди влучили у торгові об’єкти, крамниці та приватні гаражі, спричинивши декілька осередків займання. Горіло 10 приватних гаражів на площі 300 кв. м. та крамниця на площі 50 кв. м. Крім цього, пошкоджено поряд розташовані будівлі.

Росіяни скинули авіабомби на села Харківської області

На допомогу також прибули вогнеборці 66-го Державного пожежно-рятувального посту. О 20:51 спільними зусиллями пожежу вдалось локалізувати. Невдовзі після цього рятувальні підрозділи змушені були повернутись до місць постійної дислокації через повторні обстріли.

О 22:34 рятувальники 47-ї частини знов виїхали на ліквідацію пожежі до Вовчанська. Цього разу ворог завдав удару по приватному домоволодінні. На момент прибуття надзвичайників горіли конструктивні елементи покрівлі будинку на площі 5 кв. м. О 23:00 пожежу вдалося повністю ліквідувати. Жертв та постраждалих немає.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии