На Харківщині у батька, який пиячить, тимчасово вилучили чотирьох дітей

Під час профілактичного рейду в Куп’янському районі правоохоронці виявили родину, в якій четверо малолітніх дітей живуть з 41-річним батьком, поки мати перебуває в лікарні.

Як повідомили у відділі комунікації полції регіону, чоловік зловживав алкоголем та не доглядав за малечею. В будинку виявили безлад та бруд, розкидані речі, купу недопалків, обмаль харчових продуктів. Крім того в оселі холодно, а діти були голодні та налякані.

У Харкові поліцейські вилучили дитину у нетверезої матері (Фото)

Враховуючи, що побутові умови родини загрожують життю та здоров’ю дітей, правоохоронці прийняли рішення про їх тимчасове вилучення. Дівчата 2 та 5 років, а також хлопці 3 та 11 років наразі перебувають у лікарні, де пройдуть повне медичне обстеження. Після цього буде прийнято рішення щодо пошуку соціальною службою патронатної родини для дітей без позбавлення батьківських прав рідних батьків.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням повідомляти до поліції про факти залишення дітей у небезпеці або про очевидні випадки невиконання батьківських обов’язків щодо виховання дітей.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии