Обладміністрація витратить 450 тисяч гривень на опитування та аналіз впливу ІПСО на харків’ян

Харківська обласна військова адміністрація оголосила закупівлю аналітики щодо деструктивного впливу російських інформаційно-психологічних операцій на формування громадської думки серед жителів Харкова. На це планують витратити 450 000 гривень. Про це стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”. 

Як повідомили в Харківському антикорупційному центрі, аукціон має відбутись 30 листопада.

У Харкові замовили 88 тисяч новорічних подарунків для дітей на 8 млн грн

У тендерній документації зазначено, що завданням підрядника буде проаналізувати деструктивний вплив російських інформаційно-психологічних операцій (ІПСО) на формування громадської думки серед харків’ян щодо реального перебігу бойових дій на фронті, повоєнного відновлення та вступу України до ЄС, дискредитації української влади та міжнародних союзників, Збройних Сил України та силових структур. Крім цього, виконавець має зробити оцінку громадської політичної освіченості, якості процесів і результатів діяльності державних органів, рівнів фінансового та безпекового становища населення Харкова, визначення джерел інформації та рівнів довіри до них. Від підрядника також вимагатимуть з’ясувати головні проблеми, які турбують та з якими безпосередньо стикалися жителі міста.

Аналіз мають зробити за допомогою методології репрезентативного опитування методом особистого інтерв’ю (“face-to-face”) не менше 800 респондентів, з фіксацією на планшети CAPI. Анкета розрахована на опитування тривалістю до 30 хвилин і орієнтовно міститиме до 35 запитань.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии