Строковики, термін служби яких закінчився, найближчим часом будуть демобілізовані

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов повідомив, що найближчим часом будуть демобілізовані військовослужбовці строкової служби, термін служби яких вже закінчився.

“Сьогодні відбулося засідання Ставки Верховного Головнокомандуючого і цьому питанню було приділено велику увагу для того, щоб ми справедливо займалися питанням долучення до нашого війська тих людей, які необхідні нам для обороноздатності країни”, — сказав Данілов.

За його словами, президент Володимир Зеленський попросив військове керівництво, щоб строковики, термін служби яких закінчився, були демобілізовані.

Депутати Первомайського на Харківщині знову провалили голосування за перейменування міста та посварилися через українські книжки

“Цей процес відбудеться і ми розуміємо, скільки їх”, — зазначив Данілов.

Він також додав, що строковики, які бажають залишитися в армії, можуть це зробити, уклавши контракт.

Президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні також підтвердив, що на засіданні Ставки обговорили питання мобілізації та демобілізації, ротації у Збройних Силах України, питання щодо строковиків, які були призвані на службу до початку повномасштабного вторгнення.

Комментарии