У Харківській області піймали групу чоловіків, які вирубували і продавали деревину (Фото)

На Харківщині поліція повідомила про підозру учасникам злочинної групи, які здійснили незаконну порубку деревини. Своїми протиправними діями вони завдали державі збитків на суму понад 1 мільйон 725 тисяч гривень. Про це повідомили у відділі комунікації поліції регіону.

Досудовим розслідуванням встановлено, що з жовтня місяця чотири мешканці Красноградського району без відповідних дозволів здійснили незаконну порубку деревини породи «Ясен», «Клен», «Акація» у кількості понад 230 штук. Незаконно спиляні дерева чоловіки грузили в автомобіль «УАЗ» та перевозили до місця зберігання для подальшого продажу місцевим мешканцям.

Мешканцю Харківщини загрожує до 7 років тюрми за вирубку дерев

Під час санкціонованих обшуків співробітники поліції вилучили речові докази – незаконно зрізану деревину, бензопили та автотранспорт.

Наразі троє учасників злочинного угруповання затримані та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловікам оголосили підозру за ч. 4 ст. 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк до 5 років.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии