Відомий письменник родом з Харкова подає на розлучення: подробиці

Відомий український письменник, харків’янин Сергій Жадан, схоже за все, подає на розлучення зі своєю дружиною Іриною Куніциною. Жадану приписують роман з відомою співачкою Христиною Соловій, з якою він знімався у спільному кліпі.

Про це повідомляє “Львів.Медіа” із посиланням на дані з Єдиного реєстру судових рішень.

Жадан пожертвував 500 тисяч гривень на підтримку університету Каразіна

Відомо, що позовне провадження про розірвання шлюбу було зареєстровано у Личаківському районному суду міста Львів. Позивач у справі – Сергій Жадан, відповідач – Ірина Куніцина.

Жадану 49 років, Куніциній 42 роки, у шлюбі вони перебувають майже 15 років – одружилися у 2009 році в Харкові. В них є спільна донька Марія. Причому в Жадана це вже другий шлюб – раніше він був одружений з директором і режисером Харківського театру “Арабески” Світланою Олешко, з якою в нього теж є дитина, син Іван.

Офіційно немає жодної інформації про те, що в Жадана є новий роман. Але в соцмережах поширюють інформацію про те, що в письменника роман з відомою українською співачкою Христиною Соловій. Христині 30 років, вона родом з Львівської области.

Відомо, що вони разом знімалися у кліпі Соловій” на пісню “Юність”, де зображали закоханих. А нещодавно до соцмереж потрапило відео, де Жадан та Соловій гуляють, тримаючись за руки.

Комментарии