Замість офісу і дому: ТОП-5 коворкінгів та креативних просторів Харкова

Віддаленка давно стала звичним явищем для багатьох українців особливо в період пандемії. Але якщо потрібно зустрітися з колегами, а звичайне кафе не підходить через шум, вихід є. Newsroom підготував ТОП креативних просторів у Харкові, де можна ефективно попрацювати та добре відпочити.

Harbor Space
Розташування: площа Павловська, 10

Локація позиціонує себе, як “тиха міжгалактична гавань в серці Харкова”. У коворкінгу затишний і спокійний інтер’єр зі стриманою кольоровою гамою. До послуг відвідувачів-дві лінії високошвидкісного інтернету, припливно-витяжна система забезпечує постійний приплив свіжого повітря. У Harbor Space є необхідна офісна техніка, переговорна кімната, а також зона відпочинку та розваг.

Скільки коштує оренда в нових ТЦ Харкова

harbor_space.jpg

У робочій зоні є зручні крісла, якісні меблі з особистими шафками та хороше освітлення. Якщо дуже потрібно, то можна скористатися душем. Під час роботи відвідувачі можуть відволіктися на каву-брейк зі “смаколиками”. Крім цього, в місцевому холодильнику можна зберігати невеликий запас власної провізії. У всіх приміщеннях щодня прибирають, застосовуючи гіпоалергенні та екологічні засоби.

ТОП-5 найдорожчих офісів: у Харкові здають будівлі під школу та цілі поверхи з кухнями

harbor_space2.jpg

Оренда коворкінгу на одну годину обійдеться в 150 гривень. За ці гроші Ви отримаєте швидкісний Wi-Fi, чай, каву, печиво, доступ з 09:00 до 21:00 та нефіксоване робоче місце. За весь день перебування в Harbor Space доведеться викласти 300 гривень – на додачу до мінімального комплекту послуг ви отримаєте доступ до Skype-room. Тижневий абонемент коштує 1250 гривень, набір “фішок” аналогічний. Розмір місячного внеску становить 3800 гривень і за ці гроші Ви отримаєте всі перераховані вище блага, плюс фіксоване робоче місце, безкоштовний VPN та особисту шафку. Час роботи – щодня з 09:00 до 21:00.

Generator Space
Розташування: вулиця Гольдбергівська 13-А

Автори проєкту обіцяють відвідувачам теплу та дружню атмосферу, гармонійний і стильний дизайн в стилі Eko, при створенні якого використовували натуральні матеріали. Також До послуг гостей Generator Space – високошвидкісний Wi-Fi з резервною лінією, звукоізольовані кімнати для переговорів, безкоштовні кава, чай, печиво, зручні робочі місця з якісним освітленням, Офісні меблі, окремі офіси, тераса на свіжому повітрі та безкоштовна парковка.

generator_space3.jpg

Вартість однієї години оренди місця в Generator Space обійдеться в 80 гривень, 10 днів — 1400 гривень, а за місячний абонемент в коворкінг з фіксованим місцем доведеться викласти 2400 гривень. Креативний простір працює в будні з 09:00 до 21:00, у вихідні — з 10:00 до 20:00.

З миру – по долару: стартапи харків’ян, що зібрали гроші на краудфандінгу

generator_space.jpg

Coworking Wednesday
Розташування: вулиця Донець-Захаржевського, 2

Головна фішка креативного простору – цілодобовий доступ до робочого місця при покупці місячного абонемента. За нього доведеться викласти $150. Така послуга доступна завдяки смартсистемі безпеки – кожен гість отримує електронну карту-перепустку. Оренда місця на один день обійдеться у 250 гривень, працювати можна з 09:00 до 19:30. За тижневий абонемент доведеться викласти 1750 гривень відповідно, при цьому приходити дозволяється до 08:00, а закінчувати роботу пізніше.

coworking_wednesday.jpg

Як розповіла Newsroom адміністратор коворкінгу Ірина, під час пандемії всі приміщення креативного простору регулярно обробляють антисептичними засобами, а прибиранням займається клінінгова компанія. До послуг відвідувачів – високошвидкісний Wi-Fi, системне адміністрування, мітинг-руми, офісна техніка, послуги офіс-менеджера, персональна шафка з замком, а також кухня та зона відпочинку. Крім цього, резиденти Coworking Wednesday за окрему плату можуть замовити бухгалтерські та юридичні послуги, Digital-маркетинг, Project management, UI-дизайн та допомогу в рекрутингу.

Харків’янка побудувала успішний бізнес, відкривши приватну школу

coworking_wednesday3.jpg

ITEAHub Kharkiv
Розташування: провулок Слюсарний, 1

Крім стандартного високошвидкісного Wi-Fi, безкоштовного чаю, кави та печива, зручних робочих місць та допомоги системного адміністратора в ITEAHub Kharkiv пропонують один безкоштовний день для тестування коворкінгу, можливість задарма роздрукувати 20 сторінок документів, а також знижки на відвідування місцевих тематичних івентів. У креативному просторі є дев’ять комфортних кімнат місткістю від 1 до 39 робочих місць, включаючи Skype Room, переговорні з необхідним обладнанням.

iteahub_kharkiv5.jpg

До послуг гостей також: велика кількість мітинг-румів, Офісна техніка, фреш та снек-бар з можливістю замовити обід, шафки для зберігання особистих речей, консьєрж-сервіс, цілодобова охорона, при необхідності в ITEAHub Kharkiv можуть організувати цілодобовий доступ до робочого місця. За погодинну оренду мітинг-румів на кілька людей доведеться заплатити від 200 до 300 гривень на годину. Доступ до кімнати для переговорів по Skype або телефону коштує 50 гривень на годину. За окрему плату можна замовити кейтеринг, фуршет, бар, фото та відеозйомку заходу, технічний супровід івентів, онлайн-відеотрансляції, друк та розміщення рекламних матеріалів.

Бум IT-бізнесу: скільки заробляють айтішники в Харкові

iteahub_kharkiv3.jpg

Branch
Розташування: провулок Отакара Яроша 22

Головна фішка креативного простору – сюди можна приходити з домашніми вихованцями, за умови, якщо тварина щеплена та не проявляє агресії до оточуючих. Площа коворкінгу становить 285 квадратних метрів, тут є 12 офісів для групових занять та 70 робочих місць. Всі приміщення оснащені високошвидкісним Wi-Fi, офісною технікою, шафками для особистих речей.

branch.jpg

У Branch є душова кімната, ланч-зона з безкоштовним чаєм, кавою, печивом, тостами, джемом, питною водою та сезонними фруктами. Свої продукти можна розмістити в холодильнику, а пізніше розігріти в мікрохвильовці. Одночасно в обідній зоні можуть розташуватися до 40 осіб. Крім цього, на території коворкінгу є невеликий дворик, консьєрж-сервіс, цілодобова охорона та зручна парковка.

Харків’яни переходять на торгівлю онлайн. Як інтернет-магазину забезпечити ефективні продажі

branch2.jpg

Вартість годинної оренди одного робочого місця становить 200 гривень, за день — доведеться заплатити 350, десятиденний абонемент обійдеться ув 2500 гривень, а місячний — в 3800. При необхідності в Branch можна потрапити рано вранці або пізно вночі, але для цього необхідно заздалегідь оплатити робоче місце та попередити охорону.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі