Атмосфера моря в межах міста: ТОП-5 пляжних клубів у Харкові

Для харків’ян, які люблять відпочинок біля басейну, Newsroom зібрав список пляжних клубів на території міста. Не виїжджаючи за межі Харкова, можна влаштувати заплив на даху готелю прямо в саду Шевченка або орендувати шезлонг на березі водойми.

Вартість відпочинку біля води варіюється від 200 до 400 гривень в залежності від умов і дня тижня. За дітей до трьох років в більшості пляжних клубів доплачувати не доведеться.

Arkada

На території комплексу – шість басейнів, з них два – дитячих. За вхід в локацію PARTY доведеться заплатити в будні 300 гривень, у вихідні – 400. У вартість входить шезлонг і м’який матрац. Для дітей до трьох років вхід безплатний, але без окремого шезлонга. Щосуботи та щонеділі гостей радують розважальною шоу-програмою.

Вхід у сімейну локацію FAMILY в будні обійдеться у 200 гривень, у вихідні – 300. Для дітей ціна на 100 гривень менша. Малюки до семи років проходять безплатно. У суботу та неділю маленьких гостей розважають аніматори.

За відпочинок в зоні DISCO POOL дорослим доведеться заплатити 200 гривень у будні та 250 – у вихідні. Для дітей вхід коштує 100 і 200 гривень відповідно. Виняток – малюки до трьох років. Щосуботи та щонеділі – розважальна шоу-програма.

arkada.jpg
Час роботи: будні — з 10:00 до 23:00, вихідні — з 10:00 до 00:00
Як знайти: Олексіївський Лугопарк, провулок Буковий, 27.

 

ТОП-10 місць для відпочинку в Харківській області за помірну плату

Arizona Beach Club

Для гостей розважального комплексу доступні три басейни з блакитною водою. Охочі провести час біля води можуть замовити коктейлі прямо не виходячи з басейну, а ті, хто не проти розім’ятися, можуть пограти у волейбол або теніс. Ціна за вхід у зону басейну в будні становить 300 гривень, у вихідні – 400. У вартість входить шезлонг.

arizona.jpg

Час роботи: будні – з 07:00 до 22:00, вихідні – з 08:00 до 22:00
Як знайти: вулиця Клочківська, 190-а.
 

Тур по графіті в Харкові: 20 муралів, які можна подивитися за день

Terrace beach club

Щоб насолодитися відпочинком біля басейну з очищеною морською водою, достатньо приїхати в центр Харкова. На шостому поверсі готелю “Немо” обладнали майданчик з шезлонгами. Щоп’ятниці, суботи та неділі тут проходить анімаційна шоу-програма. Гості з дітьми можуть тимчасово побути удвох, поки малюки будуть зайняті іграми з аніматорами. У будні за вхід доведеться заплатити 350 гривень, у вихідні ціна квитка становить 400 гривень. Для відвідувачів до п’яти років вхід безплатний. У вартість входить шезлонг і рушник.

1402749.jpg

Час роботи: з 8:00 до 21:00
Як знайти: вулиця Сумська, 35.

9 цікавих фактів про Харків: ядерний вибух, коні та наймолодша мама

Сафарі

У спортивно-розважальному комплексі є 25-метровий басейн із шезлонгами. За вхід у будні доведеться заплатити 300 гривень, у вихідні – 350. Діти до п’яти років можуть відпочивати з батьками безплатно. У вартість входить користування шезлонгом і парасолькою. Любителі активного відпочинку можуть за додаткові гроші орендувати майданчик для мініфутболу, пограти в теніс або бадмінтон.

 

safari.jpg

Час роботи: з 09:00 до 20:00.
Як знайти: вулиця Гидропарковая, 23-а.

ТОП-10 локацій для нестандартної фотосесії в Харкові

Місто

За місце на літньому майданчику біля басейну в будні доведеться заплатити 300 гривень. У вихідні – 400. Для малюків до чотирьох років вхід безплатний, а для дітей старшого віку – 200 гривень. Басейн наповнений очищеної артезіанською водою. У вартість входить шезлонг. Відпочивальники також можуть пограти у волейбол.

misto-2.jpg

Час роботи: з 08:00 до 22:00
Як знайти: вулиця Клочковська, 190-а.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі