Айтішники, менеджери та стример: найбільш високооплачувані вакансії в Харкові

Зарплата у 100 тисяч гривень і вище в Харкові цілком реальна, але вимагає дуже високих компетенцій і відповідного досвіду. Такі суми готові платити топ-менеджерам, крутим IT-фахівцям і продажникам рівня “бог”. Newsroom відшукав вакансії з найвищими зарплатами не тільки в цих сферах, а також в блогінгу, готельному бізнесі та держслужбі. В добірку ми навмисно не включили вакансії для харків’ян з виїздом за кордон, в інтим-салонах і веб-студіях.

Керівники

Операційний директор

45 000 – 120 000 гривень

Інжинірингова проєктно-монтажна компанія ProfInstall з сотнею співробітників шукає керівника, який разом з топ-менеджерами займеться розробкою і впровадженням стратегічних планів компанії, буде контролювати операційну діяльність, готувати звіти, виявляти й усувати недоліки в роботі, а також управляти проектами з розвитку бізнесу.

ТОП-5 найдорожчих офісів: в Харкові здають будівлі під школу та цілі поверхи з кухнями

Крім того, операційному директору варто розробити і впровадити стандарти роботи для співробітників і забезпечити їх виконання. На цю позицію підшукують людину з практичним досвідом роботи на аналогічній посаді від 5 років, досвідом проведення ділових переговорів на вищому рівні і умінням працювати з декількома офісами і об’єктами на території України. Наявність MBA буде перевагою.

288b633f0421858ab9dce003c9434861_2.jpg

Посада передбачає ненормований графік у разі бізнес-потреби. На випробувальному терміні оплата буде становити 45 000 гривень + KPI. Надалі директору обіцяють платити до $4000.

Директор м’ясопереробного предприятия

50 000 – 100 000 гривень

М’ясокомбінат проводить конкурс на заміщення посади серед кандидатів, які мають досвід роботи директором на м’ясному підприємстві від 3 років. Нову управлінцю належить збільшити прибуток, знизивши при цьому витрати на виробництво. В обов’язки довірять операційне та стратегічне управління підприємством з 200 осіб, щоденне планування виробництва, продажу та відвантажень, впровадження сертифікації продукції. Компанія надає житло (трикімнатна квартира), обіцяє платити щомісячні та річні бонуси, на роботу в Харківську область готові доставляти на службовому авто.

Директор агентства нерухомості

30 000 – 100 000 гривень

Мережа агентств нерухомості RE/MAX шукає керівника, здатного організувати роботу агентства в Харкові, керувати роботою рієлторів, супроводжувати угоди, і прогнозувати динаміку зміни цін на ринку нерухомості. На це посаду шукають лідера, який розбирається в психології і продажах. Перевагу віддадуть претендентам з досвідом керівника в сфері нерухомості.

Харків’яни переходять на торгівлю онлайн. Як інтернет-магазину забезпечити ефективні продажі

 

Менеджери

Регіональний менеджер (спецтехніка)

100 000 гривень

Всеукраїнська компанія, яка займається продажем спецтехніки аграрного та будівельного призначення, шукає регіонального менеджера для роботи з компаніями і сільськогосподарськими підприємствами області. Від кандидата вимагають досвід у продажах будівельної, аграрної спецтехніки, мінеральних або органічних добрив або кормових добавок.

Крім виконання плану продажів, менеджер буде організовувати маркетингові заходи і виїзні покази спецтехніки, супроводжувати укладання угод і договорів, напрацьовувати нову клієнтську базу. Компанія пропонує щомісячні грошові бонуси від продажів, службовий автомобіль і навчання від іноземних компаній.

prodazhnik.jpg

Продакт-менеджер (гуртова торгівля)

50 000 – 100 000 гривень и вище

Компанія SANDI +, яка займається оптовою торгівлею сантехнікою та обладнанням для опалення, шукає фахівця з досвідом роботи в продуктовому маркетингу, здатного розробити і впровадити стратегію просування конкретної товарної групи на ринок України. Новому співробітнику доведеться проаналізувати потреби ринку і побажання клієнтів, знайти постачальників, створити стратегію продажів, сформувати фінансові та стратегічні цілі. За результативну роботу готові платити до $10 000.

У Харківській міськраді розповіли, скільки виплатять підприємцям, які не працювали в локдаун

 

Менеджер з продажів (реклама і PR)

100 000 гривень

В американську компанію, що співпрацює з провідними виданнями по всьому світу в області створення іміджевої реклами, потрібен менеджер по B2B-продажах. Спеціаліст буде шукати нових клієнтів, вести переговори з першими особами компаній і виконувати поставлене план продажів. Кандидату досить неповної вищої освіти, проте потрібно мати досвід роботи в PR, B2B-продажах, знати англійську і вміти продавати по телефону. Робота віддалена.

IT

Senior .NET Developer

94 500 – 162 000 гривень (за результатами співбесіди)

Компанія з головним офісом в Харкові розробляє вебсистему управління для шкільних адміністраторів, викладачів, співробітників і батьків в штаті Нью-Йорк. В команду шукають досвідчених Senior розробників програмного забезпечення .NET, щоб прискорити роботу по переходу з .NET Framework на .NET Core.

Потрібен фахівець з вищою освітою, досвідом роботи на комерційних проєктах з використанням технології .NET, досвідом роботи з вебформами .NET/C #, .Net web forms, схемою транзакційної бази даних і проєктуванням запитів, бажано MS SQL, досвідом у створенні та використанні RESTful APIs для вебсервісів, навичками роботи з Entity Framework і знанням англійської мови на рівні Upper Intermediate. Розробнику потрібно буде організувати роботу команди, визначати потреби клієнтів, писати технічну документацію по системним змінам у відповідності зі стандартами відділу. Можливі робочі поїздки в офіс замовника в Нью-Йорк. Кандидату пропонують гнучкий графік роботи, можливість працювати віддалено, компенсацію занять спортом, знижки на туристичні пакети.

Бум IT-бізнесу: скільки заробляють айтішники в Харкові

 

Unity Tech Lead

150 000 – 190 000 гривень

Компанія AmayaSoft, яка займається розробкою дитячих ігор на Android і iOS шукає Unity Tech Lead, який глибоко розуміє Unity і готовий ділитися своїми знаннями з іншими. Потрібен фахівець з досвідом роботи, досвідом в Unity3D від трьох років і портфоліо випущених проєктів на Android/iOS.

Техлід буде вибудовувати загальну архітектуру для декількох проєктів, вибирати стек технологій, виконувати складні RnD завдання, продумувати підходи до реалізації ігрових механік і фічей, розробляти допоміжні інструменти для спрощення роботи інших членів команди, консультувати розробників за технологіями і підходам, брати участь у розробці ігор, а також проводити технічні співбесіди спільно з тімлідом і рекрутером. Робота віддалена.

Фінансовий директор

120 000 гривень (в залежності від кандидата)

Аутсорсингова компанія, що працює на ринку архітектурної та геймінговой візуалізації, шукає ТОП-менеджера, який в тісній взаємодії з власником бізнесу буде розвивати компанію. У його завдання буде складання фінансових моделей і прогнозів, оптимізація бізнес-процесів компанії, ведення управлінської звітності, робота з іноземними юрисдикціями і побудова холдингової структури, управління оборотним капіталом компанії.

Від кандидатів вимагають досвід роботи фінансовим директором від 5 років в середніх і великих компаніях, знання англійської на рівні В1 і вище, досвід роботи з іноземними компаніями і банками. Фінансова або бізнес-освіта буде перевагою.

Гроші з сонячного світла: як харків’яни заробляють на “зеленій” енергії

 

Готельно-ресторанний бізнес

Керівник відділу продажів

45 000 – 90 000 грн

Мережа готелів шукає фахівця з досвідом роботи в сфері продажів та готельному бізнесі, який розширить базу клієнтів, буде працювати в онлайн-системах бронювання, контролювати роботу маркетолога, розробляти пакетні пропозиції, різні акції, а також працювати зі скаргами та відгуками гостей. Платити обіцяють ставку 45 000 гривень та відсотки від продажів. Харчування та проживання надають.

Керуючий готелем

45 000 – 80 000 грн

Готель “Космополіт” шукає керівника з досвідом роботи в готельній сфері. Робота в обладнаному кабінеті, харчування включено. Платити також будуть ставку 45 000 гривень та відсотки від продажів.

Купальники для маленьких леді: як вироби харків’янки стали купувати по всьому світу

Шоу-бізнес

Стрімер, модель для блогінгу

40 000 гривень

Компанія LiveUA проводить кастинг талантів для відбору і подальшого просування блогера (стримера) серед англомовної аудиторії. Шукають харизматичну дівчину з приємною зовнішністю, вміє утримувати і приковувати аудиторію до себе, з умінням співати і танцювати. Необхідно бути відповідальним і знати англійську на базовому розмовному рівні. У перспективі обіцяють платити $2000, а також грошові призи від $ 100 до $ 10 000 і можливість полетіти в Лос-Анджелес на вечірку блогерів. Робота без прив’язки до офісу і з гнучким графіком.

Будівництво та ремонт

Прораб

35 000 – 90 000 гривень

Студія ремонту приміщень “Отделкін” шукає виконроба у віці від 20 до 40 років з досвідом роботи в обробному напрямку. Кандидат повинен вміти складати графіки ведення об’єктів, бюджету і техдокументації. Виконробу доручать організовувати ремонти відразу на декількох об’єктах і контролювати терміни та якість їх виконання.

prorab1.jpeg

Висотники-промальпіністи

40 000 – 60 000 гривень

У Харкові потрібні висотники зі своїм спорядженням для зовнішнього утеплення квартир. Вимоги: відповідальність і пунктуальність, телефон з Viber і наявність свого підсобника. Також бажано мати посвідчення на виконання висотно-верхолазних робіт.

Штукатури

30 000 – 40 000 гривень

Для роботи на штукатурній станції в новобудовах потрібні чоловіки без шкідливих звичок. Працівників без досвіду готові навчити. Робота круглий рік.

“Місто в місті”: в Харкові створюють перший інноваційний парк у Східній Україні

Водії

Водій зі своїм вантажним авто

25 000 – 35 000 гривень

Підприємству потрібен водій зі своїм вантажним авто від 1,5 до 3 тонн для доставки товарів містом. Шукають чоловіка від 25 до 47 років з водійським посвідченням категорії “В”, досвідом управління вантажним транспортом від 3 років і своїм авто в гарному стані. Від кандидата чекають охайний зовнішній вигляд і добре знання міста.

Державна служба

Представник МЗС у Харкові

10 550 грн

На сьогоднішній день це найбільш високоплачувана вакансія в Харкові на порталі “Нова державна служба”. У структуру Міністерства закордонних справ потрібен фахівець, який буде координувати діяльність Представництва за певними напрямами роботи, сприяти налагодженню міжнародного співробітництва на регіональному рівні, проводити переговори, зустрічі з представниками органів місцевого самоврядування, контролювати оформлення віз для в’їзду іноземців, надавати необхідну допомогу іноземним делегаціям, а також брати участь в протокольних і культурних заходах.

Залишив роботу в IT, щоб стати фермером: історія успіху

У кандидата має бути освіта не нижче ступеня магістра за напрямом міжнародні відносини, міжнародне право або іноземна філологія, досвід держслужбовця категорій “Б” або “В” або досвід роботи на керівних посадах підприємств. Крім того, потрібно вільно володіти українською, знати іншу іноземну мову (бажано, одну з європейських) на рівні не нижче В1 і законодавство України. Термін подачі заявок від кандидатів – до 28 жовтня. Крім посадового окладу, держслужбовці отримують надбавку за ранг.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі