ТОП-6 найбільш популярних тік-токерів Харкова

Соціальна мережа TikTok завойовує все більшу аудиторію. Харків’яни не тільки дивляться смішні і корисні відео в мережі, але і беруть активну участь в їх створенні. Крім того, в нашому місті живе найпопулярніша дівчина-тіктокер, яка починала знімати пранки на телефон подруги.

Newsroom відшукав найпопулярніших тік-токерів Харкова і з’ясував, хто вони такі і чим чіпляють підписників.

husmut

2,9 мільйона підписників

hasmut.jpg

Найпопулярніший TikTok-блогер з Харкова – володар двох хаскі і маламута, звідси і нік – husmut. Харків’янин Михайло Бакуновіцький знімає відео з життя своїх вихованців, гостросюжетні і смішні ролики з їх участю, які збирають мільйони переглядів. Собаки бігають в спортзалі на біговій доріжці, танцюють, грають ложками на склянках і навіть вирішують прості математичні приклади. Як розповів блогер Newsroom, чотири роки тому він почав викладати на YouTube відео для батьків про те, як проходить його день. Згодом в соцмережах зібралася мільйонна аудиторія, а блоги дозволили повноцінно заробляти.

Шахраї онлайн. Топ-5 популярних афер Харкова

Свій перший мільйон підписників husmut зазначив зйомками музичного кліпу, де улюбленці Майки, Роккі і Лексі роз’їжджають в лімузині і веселяться на танцмайданчику. Популярних харківських собак і їх господаря впізнають не тільки в Харкові, а й під час в подорожей в інші країни.

 

 

 

katyapustovitt

1,8 мільйона підписників

katyapustovit_16-370x463_1.jpg

Своє перше відео Катя Пустовіт зняла у 13 років для додатка Musical.Ly. Ролик набрав 900 тисяч переглядів, після чого всі відео школярки почали потрапляти у “відібрані” і набирати популярність. Коли Musical.Ly став TikTok, телефон дівчини не підтримував новий додаток. Тоді Катя почала активно вести свій Instagram-акаунт і зацікавилася пранками. Свій перший розіграш харків’янка зняла в магазині: блогерка вдавала, що говорить телефоном і при цьому описувала покупця, який стоїть поруч, ніби його розшукують або чекають на виході. Реакції людей були смішні, ролик потрапив в рекомендації Instagram і набрав 120 тисяч переглядів.

ТОП-5 популярних блогерів: що постять і скільки заробляють харків’янки в мережі

“Коментарі підписників, підтримка друзів і однокласниць мотивували мене зняти ще одну частину. Я знімала відео не на свій телефон, а на телефон подруги, тому що у мене був Android, а у неї – iPhone з кращою якістю. Мій пранк в Інстаграмі, який розлетівся по всіх пабліках, став дзвіночком для мене, що знімати відео – це моє”, – розповіла Newsroom Катя. Батьки підтримували дівчину: на день народження подарували їй довгоочікуваний iPhone, а батько показував відео своїм друзям і хвалив її.

Коли у дівчини з’явилися півмільйона підписників, їй запропонували першу рекламну співпрацю по бартеру. Торік на фестивалі, організованому Асоціацією блогерів України, Катю Пустовіт визнали найкращим тік-токером Харкова.

245563131_304396201112725_9158705066060258878_n.jpg

Крім 1,8 млн передплатників у TikTok, у дівчини ще мільйон передплатників у Likee. Харків’янка співпрацювала з великими брендами, такими як Pepsi і Puma, їй надійшли пропозиції переїхати працювати за кордон і взяти участь у масштабному фестивалі блогерів у Туреччині.

ТОП-7 маловідомих фактів про підземку Харкова

Основна аудиторія Каті Пустовіт – діти. Вони впізнають дівчину на вулиці, просять сфотографуватися або обійняти її, блогер проводить у Харкові зустрічі для фанатів. Зараз 18-річна студентка ХНУРЕ повністю себе забезпечує і продовжує нарощувати популярність у соціальних мережах.

 

 

 

Bodyanichhh або bodyaaaaa

 

1,4 мільйона підписників

bodya.jpg

Ще один кумир аудиторії, що перевалила за мільйон – молодий і підкачаний хлопець, який займається стріт-воркаутом Бєліков Богдан. Він часто тренується на майданчику в Саржиному Яру, там же з друзями і знімає ролики для TikTok – із завмиранням в химерних позах.

 

 

 

Під Харковом фермер створив рекордно велику ферму і вирощує равликів для європейців

doctor.komarovskiy

884,3 тисячі підписників

bezymyannyy.png

“Лікую дітей і вчу мам. Вмію жартувати і фотографувати. І взагалі веселий дядько”, – так описує свій акаунт відомий лікар-педіатр і телеведучий Євген Комаровський. Він викладає в TikTok яскраві фрагменти своїх інтерв’ю, відео з риболовлі, відпочинку, відповідає на смішні питання підписників і знімає відео на медичні теми.

 

 

 

Бум IT-бізнесу: скільки заробляють айтішники в Харкові

Barbaruk First_17

600,6 тисячі підписників

barbaruk.png

Ще один спортсмен у харківському топі – Олександр Барбарук, призер світових та всеукраїнських змагань з воркауту. Хлопець викладає відео зі своїх тренувань, виступів на змаганнях і виробляє захоплюючі трюки прямо на вулиці.

 

 

 

ТОП-5 найдорожчих офісів: у Харкові здають будівлі під школу й цілі поверхи з кухнями

jbelozerov 

553,4 тисячі підписників

belozerov.png

Закінчує шістку найпопулярніших тік-токерів міста актор, ведучий, співак і музикант Євген Білозеров. Харків’янин брав участь у телевізійних шоу талантів на каналі “1+1”, “Новий канал”, “Україна”, є призером міжнародних і українських вокальних конкурсів.

 

 

 

У 2009 році Євген створив свій канал на YouTube, який нагородили Срібною кнопкою. У 2011 році харків’янин посів друге місце на українській “Фабриці зірок”, де в якості призу отримав автомобіль і пісню від Ірини Білик. Машину Білозеров пізніше продав, а виручені гроші вклав у відкриття студії звукозапису. Для TikTok 29-річний харків’янин знімає музичні та розважальні ролики.

 

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі